Trello jako ideální volba v rámci komunikace

Jedná se o nástroj určený jak v rámci pracovních záležitostí, stejně tak je vhodným řešením v rámci organizace domácnosti. Zároveň je velkým spořičem neboli úsporou času.
voda u tabletu
A proč právě zvolit Trello?

Především usnadní veškerou komunikaci a tím ušetří spoustu cenného času. V pracovním procesu velmi ocenitelný komunikační nástroj. Není třeba vše vysvětlovat každému zvlášť či osobně apod. Vše je přehledně uvedeno na nástěnce nástroje. Tím tak všichni členové či pracovníci týmu vidí i v jakém stavu jsou úkoly. Stejně tak ke každému úkolu lze přidat informace, doplňující poznatky, názory, komentáře. Zároveň jakákoli provedená změna v komunikačním nástroji vám přijde jako upozornění na e-mail. Tudíž není třeba neustále se hlásit do programu a sledovat. Trello vše řeší za vás. Úspora času je zejména v pracovním procesu pozoruhodná.

Nástěnku v Trellu si lze uzpůsobit svým požadavkům. Karty různě pojmenovat a vyřizovat, tj. přeložit do stavu vyřízené, archivováno apod.
květiny u stolu
Trello coby nejen zábava pro členy domácnosti

Jedná se zejména o zábavnou formu, jak zaúkolovat a rozdělit povinnosti členům domácnosti. Zejména pro děti budou zajímavější alternativou a plnění úkolů pro ně nebude jen nezbytnou nutností. Lze takto velmi poutavě zaujmout děti a ostatní členy domácnosti nejen v rámci organizace úkolů a dalších aktivit.

Jak Trello funguje?

Především se jedná o komunikační nástroj, který je zcela zdarma! Mezi přednosti náleží přehlednost, podporuje i ostatní členy k vyšší spolupráci a je možné využít v rámci internetového prohlížeče jako aplikace na Android i iPhone.

Prvním krokem je registrace, která je velmi snadná a zvládne ji naprosto každý. Je potřeba jen zadat e-mailovou adresu a heslo.

V hlavní roli nástěnka a karty

Tvoří jádro komunikačního nástroje. Nástěnka je složena z karet neboli menších obdélníčků, které lze libovolně počtem navyšovat, tj. přidávat dle vlastní potřeby. A vše si pojmenovat. Reálnou možností je i vytvoření více nástěnek a každou nástěnku přiřadit k pracovnímu týmu.

Karty prakticky slouží v podstatě coby vaše poznámky na různých papírcích. Zde vše přehledně. Do karet můžete psát, ale vkládat i odkazy či obrázky.