Posviťte si na svůj domov elegantně

Nákupy

Nebojte se experimentů i ve Vašem domově. Chcete přece bydlet pohodlně, a zároveň podle nejnovějších směrů v oblasti designu. Nemějte obavy, že to u Vás doma nejde. I když máte doma ještě malé děti, které mohou leccos rozbít, nebo poničit, určitě vychytáte vzhled Vašeho domova i s ohledem na ně.
Začněte třeba právě s osvětlením .

osvětlení

Zbavte se lustrů. A čím budete svítit? Není na tom nic komplikovaného. Ani lampy Vám ti malí nezbedníci nebudou moci rozbít neposedným kopacím míčem, který se jen tak sám od sebe může pohybovat v prostorách domova. Samozřejmě, že sám vyskočil a něco rozbil. Jak jinak. Vy ale můžete předejít takovým okamžikům tím, že lampy a lustry nahradíte vestavným osvětlením, kterého je na trhu neuvěřitelné množství.

Ano, je to takové netradiční řešení. Ale věřte, že patří k modernímu osvětlení v každém bytě. A nejenom v něm, ale i v komerčních prostorách. Ale neodbíhejme. Jen si představte, že překročíte stín svého dosavadního bydlení a umístíte kvalitní vestavná svítidla všude po bytě.

Už nebudete součástí hlavního proudu lustrů nad konferenčními stolky, které notabene občas skutečně překážejí ve výhledu. Kolikrát jste se brnkli o nízko visící lustr nad konferenčním stolkem, když jste byli na návštěvě u známých? Kousek to byl tedy opravdu výstavní. Výstřel bytového designu! Ale ta praktičnost? Ta se tedy zcela vytratila, co říkáte?

světlo

Vy budete průkopníky docela jiného osvětlení, toho vestavného, které v podstatě ani nebude vidět, a přitom se stane elegantní součástí Vašeho domova. Jen při rozsvícení bude návštěva hledat zdroj světla. Nakonec musíte mít podobná světýlka i v kuchyni nad pracovní deskou, takže víte, o jakém osvětlení je tu řeč. A ta úspora, když osvětlení bude v provozu na bázi LED! To bude navíc ještě úspora! A co kopací míč, který se sám dostane, třeba právě do obývacího pokoje? Myslíte si, že je tak skvělý, že se trefí přímo tam, kam opravdu nemá? To by byla ale náhoda!